For eller mot festival

De som aldri har deltatt på en festival vet ikke hva de har gått glipp av. Når vi stiller klokka tilbake har vi sett mange forskjellige festivaler. Ikke bare handler det om musikk og kultur, men også matfestivaler og bilmesser har poppet opp. En av fellesnevnerne ved festivaler er at de har felles tema som vil samle publikum, enten det er rockemusikk eller garn -og strikkemønster. En matfestival kan både ha god mat fra lokale kilder, men også musikk for de sene nattetimene.

Men som de fleste har fått med seg så står vi midt i en global pandemi, og slike ting som festivaler har blitt tilsidesatt av de styrende makter. Nå ser det likevel ut til at vi kanskje kan få oppleve festivaler på nytt, der vi kan kle oss med nye klær fra https://www.na-kd.com/no og kose oss sammen med gode venner. Men bør man frastå fra å gå på festival eller ikke? Her skal vi se på noen for -og motargumenter.

Hvorfor bør vi avstå fra festivaler

Når det gjelder smittefaren så øker den enormt når vi samles i store klynger. Problemet er at vi ikke vet hva konsekvensene kan bli av å slippe fullstendig opp for restriksjonene. Smittetallene kan fyke i været og skape kaos i helsevesenet. Dessuten kan viruset mutere fortere og det vil oppstå farligere situasjoner.

Hvorfor bør vi dra på festivaler

Vi mennesker er sosiale vesen som trenger kontakt. Vi har sett at selv om smitten øker så er likevel ikke alvorlighetsgraden blitt større. Store arrangementer trenger tilskuere for at de skal kunne fortsette å eksistere. Det gjør også resten av samfunnet forøvrig. Vi vil føle oss bedre på det mentale plan om vi får omgås andre. Dessuten fins det i dag en rekke hjelpemiddel for at vi skal kunne redusere smittefaren.

For eller mot festival

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top