Festivalstemning hjemme med tapet

Festivaler er kjent for å være fargeglade og morsomme, og alle elsker å være på festival. Men hvorfor ikke bringe litt av festivalgleden inn i hjemmet, for eksempel gjennom tapet i forskjellige farger? Her er mulighetene mange.

Lek deg med farger

Noen tenker kanskje på tapet som kjedelig og ensformig, men hos Familietapeter.no finner du tapet i forskjellige farger og mønstre som kan muntre opp selv den sureste grinebiter. En stor fordel med fargeglade vegger er at du blir i godt humør, spesielt på gråværsdager og mørke vinterkvelder. Vær litt vågal og velg noe spennende. Kombiner gjerne ulike tapeter i ett og samme rom, for å gjøre det hele mer personlig.

Lag en minifestival hjemme

Fargeglade tapeter kan også inspirere til mer kreativitet i hjemmet. Hvis det er lenge til neste festival, eller dersom du har småbarn i huset, kan dere lage en egen minifestival. Der kan små og store øve inn egne nummer og framføre dem for de andre. Inviter gjerne slekt og venner på festivalen og bruk den som en forberedelse til neste festivalsommer.

Lag fargeglade barnerom

Barn elsker farger og mønstre, så tapet i forskjellige farger er perfekt på barnerommet. Husk at tapet også kan brukes til å dekorere møbler og ulike gjenstander, for å skape et fint helhetsinntrykk i rommet. De litt eldre barna velger kanskje fototapet, som også kan ha utrolig fine farger og motiv. Dekker du en eller flere vegger i rommet med fototapet, kan det bli nesten som å sove ute i naturen.

Tapet øker bolysten

Alle trives bedre når hjemmet er koselig og innbydende. La barna velge tapet til egne rom. I fellesrommene må dere bli enige om noe alle liker, men kom gjerne med spennende forslag. Når rommene er pusset opp, er det bare å glede seg til å komme hjem til glade farger etter en lang dag på skole eller jobb.

Festivalstemning hjemme med tapet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top