Blomster i håret på festival

Festival skal være en minnerik opplevelse, og vi som har levd en stund ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve det. Man samles for kjent og ny musikk, eller en kulturbegivenhet som blir uforglemmelig. Vi har mange slike eksempler, for eksempel Woodstock. England har sine store festivaler slik som Glastonbury og Ozzfest, Danmark har Roskilde og Belgia har Tomorrowland.

Man skal slippe alle hemninger på festival og føle på frihet og glede. Man møter nye bekjentskaper og kjenner på forelskelse. I Norge har vi mange festivaler som nå står i fare for å måtte avlyse, mest på grunn av dårlig økonomi og pandemi. Men vi kan håpe på at det ordner seg, slik at unge igjen kan oppleve magien som utvikler seg på festival med den beste musikken som fins.

Hårpryd

Føler man seg hemmet av dårlig hårvekst, skal man ikke fortvile. Besøk i stedet https://nordichair.com/no/ for en avtale som fikser hårmanken på et blunk. Da kan man putte blomster i håret og gjøre seg klar for glade festivaldager. Håret er viktig for selvfølelsen, og den er igjen viktig for akkurat deg. Vær modig og utforskende, og vis hvem du er med den nye frisyren.

Velg et blomstertema

Ser vi på klipp fra festivalene de siste årene, ser vi at man har gått litt tilbake til det glade 70-tallet. Da var det populært med kløver, blomsterkrans og roser i håret, men også på hjemmesydde klær med sleng. Alt var som en blomstereng, akkurat som man ser i filmen Hair på TV2. Blomster og eng går hånd i hanske på festival i sommer.

Vennegjeng med slogans

Når man er venner på festival, har man det så godt som det går an. Selv uenigheter i musikksmak preller da av. Det er jo slik vi vil ha det, og vi håper at vi igjen kan nyte varme dager i solnedgangen. Slogan kan være uttrykk for saker som frihet for urfolk i Amerika, eller et kløver som forteller at dere er i ekstase. Musikk skaper også ekstase, så vær fordomsfri og åpen for det som kommer.

Blomster i håret på festival

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top