Slik kler du deg comfy og sporty på festival

Skal du på festival i år og lurer på hva du skal pakke i kofferten? I så fall er du kommet til rett sted! Her gir vi deg de heteste tipsene for hvilke plagg du bør ta med deg på festival og hvilke du kan la ligge hjemme.

Pakk komfortable plagg!

Første bud er å tenke komfort når du er på festival. Pakk myke, praktiske plagg som du kan bruke hele dagen. Her er tightsene fra aimn.no helt perfekte. De er seamless og sitter godt uansett hvor mye du hopper opp og ned på konsert eller løper rundt på festivalområdet. Dessuten er det praktisk om plaggene er hurtigtørkende, da det kan være begrensede tørkemuligheter om du bor i telt.

Ta med varme klær

Alle som har vært på festival i Norge, vet at det kan bli ordentlig kaldt på kveld og natt. En god regel er derfor å alltid pakke litt varmere klær enn du tror du trenger. En god ullgenser eller fleecejakke holder deg varm og kan knytes rundt livet om det blir for varmt. Tenk også på at soveposen skal være varm nok, om du bruker dette.

Bruk praktiske sko

Skovalg er kanskje det aller viktigste når du skal på festival. Er det meldt regn, er støvler det sikreste valget. Da holder du deg tørr på beina, og du kan enkelt tørke av støvlene etter bruk. Hvite sneakers er stilig, men blir ikke like stilig etter å ha kjørt seg i gjørma. Er det sol og varmt der du skal, kan et par flip-flops eller flate sandaler være behagelig. Men pass på at ingen tramper deg på tærne under konsert!

Ta med nok skifte

På festival I Norge, kan det være vanskelig å forutsi hvordan været kommer til å bli. Det kan derfor være lurt å pakke noe for all slags vær, og gjerne ekstra skiftetøy dersom det skulle bli regn. Sommerskurer kommer ofte fort og uventet, og da høljer det gjerne ned mye på kort tid. Da er det godt å ha et tørt skift på lur!

La designerklærne bli værende hjemme

Har du dyre, eksklusive klær som du ønsker å ta godt vare på? Med mindre du skal på en luksusfestival der det er svært godt klima, null fare for regn og lite alkohol, så kan det være risikabelt å ha med seg dyre plagg og annet utstyr på festival. Ting kan fort bli ødelagt, det kan bli stjålet eller du kan rett og slett miste det.

Slik kler du deg comfy og sporty på festival

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top