Ikke tenk på lønn – sjekk ut de kommende festivalene

Unge gründere vokser på trærne for tiden, og de gjør suksess med sine smarte metoder å drive selskap på nett. Det er ingenting som kan få dem av tronen, bortsett fra å tenke på lønninger. Administrerende arbeid tar tid og er kjedelig. La noen andre håndtere det.

I stedet kan du sjekke alle de nye festivalene som kommer. Hva skal du gjøre i sommer om ikke alt er klart. Bruk heller Frilans Finans til å gjøre det arbeidet du ellers ville revet deg i håret av. Dette er bare en av mange tips til dem som driver bedrift med ansatte.

Bestill nå – gled deg senere

Festivalene står i kø, men det går ikke lang tid før festivalpassene blir solgt. Med hjelp av den utsorterte lønns-avdelingen, så kan du føre opp disse kommende festivalene du bare må få med deg. De artistene du har lengtet etter å høre, de elektriske opplevelsene med tusenvis av fans og minnerike kvelder med venner.

Overlat tungrodd arbeid

Det vil spare deg enormt med tid å slippe å tenke på disse tingene. Sitter du der alene med ansvaret så må de bare fungere. Det er ansattes kontrakter, sykemeldinger, fagforbund, verv, tillitsvalgte, timelister, lønninger og bonuser. Ikke tenk på det, tenke på livet. Overlat alt det tungrodde arbeidet til noen som har peiling på det. Tiden er nå!

Verdsett dine medhjelpere

Uansett hvem det er så vil du ha nytte av dine hjelpere. Og det skal de ha lønn for. Det er det ingen tvil om. Men selv om du ikke liker papirarbeid, så betyr det ikke at du ikke bryr deg om dem. Du kan takke dem for at du fikk planen din gjennomført og at du kan gå inn i fremtiden med rak rygg. Ta dem med på festival da vel?

Så hvor går turen

Ja vi vet det, og vi kommer til å angre oss om vi ikke bestiller festivalpass selv. For snart er de utsolgt og hvem vet når neste sjanse byr seg. Enten det er innenlands, til havs eller på et fjell, ingen festival bør gå upåaktet hen. Så mye kultur som vi er avhengige av for å få refleksjon, sanseinntrykk og opplevelser for livet – ja det kan vi ikke være foruten i dag.

Ikke tenk på lønn – sjekk ut de kommende festivalene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top