Lag deg til en festival hjemme

Det er jo sånn at flesteparten av oss kommer nok dessverre ikke til å få muligheten til å dra på festival i sommer heller. Dette er jo egentlig ganske trist, men dette gir deg muligheten til å lage en festival hjemme. Hvordan gjør du det? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Har du hage?

Hvis du har hage er du godt på vei. Det å ha en liten hagefestival hjemme hos en selv kan være utrolig koselig og intimt. Kanskje noe dere kan gjøre er å sette opp en projektor der dere viser deres favorittkonserter ute i hagen? Da kan dere jo også invitere noen venner over. Kanskje de også kan ta med seg noen av sine favorittkonserter? Så føles det som en spennende festival.

Hvis du kjenner musikere så er det jo ypperlig å spørre dem om de vil spille på festivalen din. Det du må huske på er at folk savner å gå på festival og savner å spille på festival. Hvorfor ikke da slå to fluer i en smekk? Kanskje du også greier å snike deg inn på en ordentlig festival?

Innendørs festival

Det er jo mulig å lage seg en innendørs festival også. Dette kan du gjøre med både musikk, film eller mat. Det er mange muligheter for deg som er kreativ til å utfolde alle dine planer. Det å drive en festival kan være slitsomt, men det å ha en innendørs festival i sitt eget hjem er absolutt mer avslappende enn som så. Det aller beste er jo at du ikke trenger å sove i et overopphetet telt. Det er noe mange av oss ikke savner med det å dra på festival.

Har du noen andre tips til hvordan man kan arrangere en festival hjemme? Jo flere tips vi deler med hverandre jo klokere blir vi sammen. Er ikke det flott?

Lag deg til en festival hjemme

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top