Beskytt mobilen med deksel

I et uventet år som 2020 er det blitt mer kritisk og nødvendig med mobiltelefon. Offentlige tjenester, skole, jobber, og mer er flyttet til internett. Det har vært enorme problemer for kulturbransjen, og særlig for skuespillere, musikere, scener for musikk og humor, og opptredener. Samlinger av grupper mennesker med mer enn noen få personer er fortsatt ikke mulig. Mange har prøvd alternative løsninger som digital konserter og virtuelle arrangement via Internett.

Mobilen trenger batteri og dekselbeskyttelse

Du trenger god kapasitet og stødig deksel iphone 11 max for å nyte virtuelle konserter. Godt batteri, høyttaler og hodetelefoner er smarte investeringer til mobilen. Hos iphonehuset finner du et bredt utvalg av batterier, deksel, lommebok-etui, mobil fester, holdere og mer. Utvalget hjelper deg når du deltar på virtuell konsert og danser med musikken. Inviter venner og ha et watch-party sammen på den virtuelle konserten!

Opptak og lyd med mobiltelefonen

Live festivaler, og konserter sliter iår, men dette stopper ikke forsøk for alternative vituelle konserter. Noen konsepter ligner litt på Drive-Inn-kino i USA. Sørg for topp lyd, og bilde på mobilen. Sjekk hos iphonehuset om noen av deres produkter for lyd, skjermkvalitet, batterikapasitet og andre ting kan gjøre mobilen din klar for virtyueller konserter. Deksler og etui beskytter grepet vi har på mobile, og det er vanskeligere for mobilen å falle. 

Kjente artister som Billie Eilish, Shawn Mendes, Dave Matthews, Dua Lipa, Barenaked Ladies, Melanie Martinez, Andrea Bocelli, Sam Smith, Wyclef Jean, Josh Groban og flere tilbyr live-konserter gjennom hele året, og mange avslutter med flotte julekonserter i Desember 2020. Her er noen datoer for ulike artister og deres musikalske bidrag online.

Mer enn bare telefonsamtaler på mobilen

I Norge har mange artister funnet alternative måter å ha tradisjonelle julekonserter som ikke bryter lover og regler. Her finner du noen artister som strømmer julekonserter og mindre intimkonserter. Ta bilder og videoopptak med mobilen, og sett deg tilbake og nyt nydelig førjulstradisjoner.

  • DDE strømmer sin Julemusikal.
  • Det Norske Teatret strømmer julekonsert «Pakka inn i raudt».
  • Ingebjørg Bratland strømmer julekonsert «Klokkene kaller».
  • Adam Douglas strømmer julekonsert «An American Holiday».
  • Adventsfestivalen 2020 med Gaute Ormåsen, Maria Arredondo m/flere strømmer julekonsert.
  • Julekonsert i Hønefoss Kirke med Vilde, Astrid, Fredrik og Geir.
  • Operaen tilbyr gratis strømming av opera, ballett og konserter i julegave til alle. Blant annet Nøtteknekkeren og Barberen i Sevilla i ny utgave er på programmet.

Nordmenn elsker mobilen, festivaler og konserter

Noen artister har slått sammen konserter, og bare start klargjøringen av mobilen så den håndtere lyden perfekt for deg. Et ekstra batteri, deksel og og godt etui for mobilen vil hjelpe deg. Nordmenn elsker musikk, konserter og festivaler. 2020 har absolutt lagt noen hinder i veien, men ikke nok til å stoppe alternative medium for konserter og lignende å glede oss.

Mobilen bringer konserter til deg

Mange steder som NRK.no har arkiver med tidligere års julekonserter. Det samme har mange artister og arrangører. På mobiltelefonen kan vi kose oss med musikktradisjoner de stemningsfulle konsertene. De gir oss det lille jule ekstra vi trenger. Kom sammen som familie, over bygrenser, og vær sammen selv om avstander må opprettholdes. Kanskje du trenger å oppgradere mobilen og få en større skjerm for dine musikkfestivaler og konserter? Hos iphonehuset finner du et flott utvalg av alt tilbehør til mobiltelefonen din.

Beskytt mobilen med deksel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top