Opptak, bilder og trekkspill

Folkemusikk, fele, og trekkspill har fans over hele verden. Dette er ikke musikk eller interessant bare for «gamle» folk. Mange finner inspirasjon og glede med musikk som ikke er hverdags låter på radioen. Mobilen din er ekstra kjærkommen på festivaler fordi vi kan lage videosnutter, og lagre noen spesielle lydopptak av artisten for herlige minner.

Varer batteriet ditt lenge nok?

Alle i dag har mobiltelefoner. Uansett type telefon hos de minste, er de allerede kyndige når det kommer til bildetaking og enkle videosnutter på mobilen. Litt mer voksne foretrekker kanskje en Iphone? Det spiller ingen rolle hva du har, men det viktige er iphone batteri som har god utholdenhet. Du ønsker ikke at Iphone batteriet skal dø når favoritt trekkspellag er på scenen. Trekkspill er et instrumentet med spennende lyder, og lydknapper for harmonisering. Øving, som med all synging og instrumenter, gjør deg bedre! Forbedre din spilling så du kan delta på festivaler.

Hva slag mobil? Hvilket trekkspill?

Bygdesamfunnene er kanskje flinkest med trekkspellag og opptredener. Lokale konserter er vanlig, og til tross for Coronaviruset har scener og publikum måtte endre gjøremåter. God trekkspillmusikk er absolutt tilgjengelig. Hos teknikkdeler.no kan du finne mye hjelp til å gjøre mobilen bedre. Er uhellet ute på trekkspill samlingen har de mobiltelefoner, skjermer, deksler, hodetelefoner og batterier. Utvalget er stort og bra, og de har konkurransedyktige priser. Mobiltelefonen er noe vi trenger både privat, i skole, for lekser, fritidsinteresser og mer. Jobber du med et trekkspill stykke er det hjelpsomt å ta opptak av seg selv. Sånn kan høre feilene, og øve ekstra på enkelte partier du strever med. Det finnes mange typer trekkspill og det er viktig med rett størrelse. Størrelsen og knappefunksjoner vokser med deg.

Trekkspillere møtes på mobilen

Fordi smittevern reglene krever sosial distanse, og sier nei til samling av mange personer har mye musikk, konserter, scener, klubber og mer flyttet til virtuelle arenaer. Alle disse tingene gjør at særlig mobilbatteriet trenger å være godt. Øv med venner virtuelt, og bruk mobilen til å poste stykket dere spilte på Internett. Norges Trekkspillforbund har oversikt over det meste som rører seg i trekkspill-Norge. Trekkspillfestivaler i Norge promoteres av lokale lag, i kommunene og hos trekkspillforbundet.no. Mange informasjoner for festivaler i utlandet og mesterskap finnes også her.

Trekkspillfestivaler er noe alle bør oppleve. Det styrker musikk mangfoldet, og du lærer mer om Norsk kultur. Viktige tradisjoner med trekkspill, bygdelaget, og lokal folkemusikk gleder og beriker livene våre. Med mobilen har du for hånden de siste trekkspill nyheter, og mange muligheter for lydopptak, avspilling, virtuelle konsert og mer. Mobilen er et viktig verktøy for sosialisering og holde seg oppdatert.

Opptak, bilder og trekkspill

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top