Forsikring og instrumenter

Musikk skaper glede, harmoni, fryd, tristhet, kjærlighet, spenning og utallige andre følelser. Selv med Coronaviruset er musikk Norge noe som ikke er borte. Bransjen sliter, men mange virtuelle konserter og musikksamlinger er å finne på mindre scener, over YouTube og andre løsninger på Internett. Selv om mange korps har mindre aktivitet og instrumentet ditt brukes mindre, så husk likevel å ha innboforsikring på plass! Gleden med korps og musikk!

Musikk og forsikring

Selv om ukentlige korpssamlinger har tatt nye former er øving vel så viktig. Har du riktig Innboforsikring24.no er det greit å vite at ditt innbo, musikkinstrumenter, er en del av dette. Enten du øver på egenhånd, eller med venner over nett, er det viktig å holde standarden ved like. Har du musikkrom hjemme vær trygg på at innboforsikringen din er oppdatert, og har med alt. Instrumenter er bare en av mange dyre investering i hjemmet så vær sikker på at den gode forsikringen tar hånd om dette. Ingen ønsker tyveri og innbrudd, men dessverre skjer dette. En god innboforsikring må være plass, slik at du kan føle trygghet for alt du eier.

Forsikringer og korpsfestivaler

Norge er kjent for gode festivaler som Kalvøyafestivalen, Notodden Bluesfestival, Norsk Jazz Orkester JazzGala, Skjærgårdsgospel, Inferno Metal Festival, og utallige korpsfestivaler. Korpsfestivaler både innenlands og utenlands er populære begivenheter. De har ofte konkurranser som en del av programmet, samt gruppesamlinger på kryss av festival korps. Det er utrolig viktig med forsikring for dine behov hjemme, som musikkrom, og det øvrige innboet i seg selv. Forsikring er god personlig sikring av kjærkomne eiendeler. Kanskje har du en kjær trompet du har arvet etter oldefar? Hva med fløyten du kjøpte med konfirmasjonspengene? Innboforsikring er et «må ha».

Sikrere fremtid med forsikring

Forhåpentligvis er smittevernregler noe som ikke vil vare lenge. Her er noen festivaler vi trenger, og ikke bare for musikkens skyld. Livet i telt, venner, nye mennesker, lydene, moroa, festivitetene, været, og alt annet som festival er er noe vi trenger. Korpsfestivaler er intet unntak fra andre festivaler. Det er artig å komme sammen med andre, oppleve kaos, nye mennesker, grusom festivalmat, larm og støy, marsjering, kvelds-konserter, konkurranser og mer. Korpsfestivaler er spennende og utrolig givende.

Mange musikalske fornøyelser som musikkanlegg, trompet, høyttaleranlegg og mer fortjener god innboforsikring. Du ønsker ikke at noe skal skje, men du kan forsikre deg og være trygg om det uforutsette hender.

Forsikring og instrumenter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top