Hvilke festivaler finnes i Norge?

I Norge finner du veldig mange festivaler, innen både musikk, kultur, mat, film og humor. Norge har stor festivalvariasjon, og festivalene arrangeres over hele landet. Derfor trenger du ikke alltid å reise så langt for å oppleve noe spennende. Velger du en festival i nærheten av der du bor, blir det billigere og enklere å reise dit. Korte turer er jo dessuten mer miljøvennlige, og du kan oppdage ting som du ikke visste fantes i nærmiljøet ditt.

Er festivalbilletter dyre?

Billettprisen kommer litt an på hvilken festival du velger. De små, lokale festivalene er ofte billigere enn de store. Dersom du kan spare penger på selve reisen og kanskje til og med kan overnatte hjemme, blir det langt billigere enn dersom du må reise langt og bo på hotell. Selvsagt kan du også bo i telt på mange festivaler, men det kan noen ganger bli en våt opplevelse.

Vil du spare penger på festivalbilletter, kan du også jobbe som frivillig på festivalen. Da vanker det ofte gratisbilletter. Dette er selvsagt ekstra praktisk dersom du bor i nærheten av festivalstedet, for da kan du også hjelpe til i ukene før selve festivalen, og kanskje få fri under selve festivalen.

Hvilke festivaler finnes i Norge?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top