Festivaler i fleng

Det er veldig mange musikkfestivaler i Norge, og du rekker nok ikke å få med deg alle i løpet av en sommer. Men hvis du legger planer på forhånd, er det fullt mulig å fylle hele sommeren med festivaler. Du kan reise landet rundt for å oppleve god musikk, møte spennende mennesker og oppdage nye steder.

Hvordan planlegger jeg?

Aller først bør du ta deg en runde på nettet og finne ut hvilke festivaler som arrangeres, og dato og sted for hver festival. Velg ut de festivalene som frister mest, og vær gjerne tidlig ute, ettersom noen festivaler er veldig populære. Finn ut om det er praktisk mulig å rekke alle festivalene som interesserer deg. Husk å legge inn tid til reiser, enten du trenger fly, tog, buss eller båt for å komme dit. Egen bil er praktisk, men det tar både tid og krefter å kjøre selv, samt at du selvsagt må være edru dersom du skal kjøre.

Alene eller sammen?

Hvis du skal dra alene, kan du legge opp ruten slik du selv vil. Men dersom du skal reise sammen med andre, bør dere selvsagt være enige om hvor dere skal dra. Det er gøy å reise sammen, men det er ikke gøy å krangle underveis, så bli enige på forhånd. Du må være forberedt på å inngå kompromisser, slik at alle blir fornøyde, men det kan jo være spennende å bli med på festivaler du egentlig ikke planla å dra til. Kanskje vennene dine til gjengjeld blir med på en festival som du liker. Husk å ta med godt humør dersom du drar sammen med andre. Festivaler skal være gøy, og det er tross alt du som bidrar med latteren underveis.

Vær realistisk

Dersom du er ung og singel, er det enkelt å bruke sommeren til en festivalrundtur. Det er litt vanskeligere dersom du har jobb og familie. Men du kan likevel få med deg i hvert fall noen festivaler, dersom du planlegger ting i god tid. Besøk gjerne en barnevennlig festival dersom du har små barn. Hvis barna er litt eldre, kan de bli med på flere festivaler. Velg gjerne festivaler der dere kan oppdage nye steder i Norge. Mange festivaler arrangeres i vill natur, og her kan dere oppdage mye mer enn bare musikk.

Festivaler i fleng

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top