Legendariske festivaler

Det finnes en rekke festivaler der ute, spesielt musikkfestivaler som regnes som ikoniske. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på disse. Det er festivaler som fortsatt er i drift, og andre som ikke finnes lengre.

Woodstock

Dette er en festival som mange mener er den ultimate festivalen. Det har blitt laget uendelig med filmer om denne festivalen og den regnes som et politisk, men samtidig kulturelt arrangement. Det er så mange artister, som for eksempel Joni Mitchell, som har laget sanger om denne festivalen. Det er på denne måten at festivalen har greid å få seg legendestatus. Festivalen virker rett og slett litt mytisk.

Kalvøyafestivalen

Dette er en festival som ble inspirert av Woodstock og ble startet i 1971. Den kalles ofte for den norske Woodstock, noe som du forstår når du ser denne videoen. Her er det alternative mennesker overalt. Dette er en festival som beviser at hvem som helst kan starte en festival. Kanskje du skal ta opp et av de aller billigste forbrukslån slik at du kan starte din egen festival?

Glastonbury

Dette er en av de festivalene som har lengst historie. Den kom på midten av 1970-tallet og greier fortsatt å holde seg relevant i dag. Festivalen har faktisk fått en film laget om seg. Denne heter også Glastonbury. Dette er en festival som er kjent for å ha utrolig stor variasjon i forhold til den musikk de spiller.

Coachella

Dette er en festival som regnes som legendarisk, spesielt blant kjendiser. Det er en festival som foregår midt ut i ingenmannsland i USA. Det er en festival der en rekke kjente artister opptrer hvert eneste år.

Dette er bare noen av festivalene som regnes som legendariske for mange musikkinteresserte. Det som er sikkert og visst er at nye musikkfestivaler blir arrangert ofte, så hvis du er interessert i å slenge deg på bølgen, så anbefaler vi det. Kanskje ditt nisjeprodukt kan bli den nye Glastonbury eller Woodstock?

Det å samle mennesker sammen for å nyte utrolig god musikk er noe som uansett aldri kommer til å gå av moten. Det som også er spennende er at det finnes så mange nye måter å arrangere festival på. Kanskje du skal gjøre det på nett?

Legendariske festivaler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top