Ekstremsportfestival på Voss

Ekstremsportveko er det du kan kalle en ekstremsportfestival, og den arrangeres årlig på Voss. Du trenger ikke å være ekstremsportutøver for å ha det morsomt, for det er også spennende å se på utøverne og delta på ulike arrangementer i forbindelse med uka. Ekstremsportveko byr dessuten på matopplevelser, kultur og musikk, så her er det faktisk noe for alle. Musikerne som spiller kommer fra en rekke land, så besøk festivalteltet for å få med deg en konsert eller to.

Spis lokalmat under festivalen, og prøv både tradisjonelle retter og nyere smaksopplevelser. Du kan også få med deg filmer og seminarer. Vil du delta i aktiviteter, går det gratis buss til de ulike aktivitetene. Bor du på festivalcampen, kan du også benytte deg av gratis buss når du skal til festivalområdet og tilbake.

Dersom du lurer på ting om festivalen, kan du besøke nettsiden deres for å få svar på vanlige spørsmål. Festivalen er åpen for ungdom, men bare før klokka 19.00. Ekstremsportveko benytter seg av betalingsmetoden Cashless. Du setter inn penger på et eget festivalkort, som du kan bruke i alle sammenhenger mens du er på festivalen eller deltar i aktiviteter.

Ekstremsportveko trekker til seg rundt 15 000 tilskuere og 1500 deltakere hvert år. De har stort fokus på miljø, og de gratis bussene er et av festivalens miljøtiltak. Ekstremsportveko på Voss har vokst seg til å bli verdens største ekstremsportfestival, og her kan du oppleve både kjente og mer ukjente ekstremsporter. Det konkurreres innen ulike idretter, men for mange utøvere er det minst like viktig å møte andre som driver med det samme som dem, slik at de kan utveksle erfaringer og dele gode opplevelser.

Ekstremsportfestival på Voss

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top