Nyttige festivaltips

Det er morsomt å ta ting på sparket når du er på festival, men det er lurt å legge noen planer på forhånd. Ellers kan du lett gå deg vill på et stort festivalområde, og ende opp med å gå glipp av ting du gjerne vil oppleve.

Dersom du drar sammen med andre, bør dere avtale på forhånd hva dere gjerne vil gjøre. Har dere lyst til å gå på de samme konsertene? Skal dere være sammen hele tiden, eller er det greit at alle får gjøre litt som de vil? Bli enige på forhånd, så slipper dere å diskutere underveis. Dersom dere skiller lag, bør dere alltid fortelle hverandre hvor dere er, og avtale når og hvor dere skal møtes igjen.

Bli kjent på festivalområdet fra første stund. Finn ut hvor toalettene er plassert, og om det er flere toalettsteder, slik at du kan unngå de lengste køene. Sjekk hvor du finner mat, hvor du kan lade opp telefonen og hvor du kan få førstehjelp dersom noe skulle skje. Finn ut hvor du kan hente vann og hvor du kan kjøle deg ned dersom det blir varmt.

Prioriter. Dersom det er en stor festival rekker du neppe på få med deg alt, så sjekk hva som tilbys, og prioriter de tingene som er viktigst for deg.

Ta med klær som er raskt og lett å kle på seg. Hvis du skal på en konsert som varer til etter solnedgang, så ta med en ekstra genser rundt livet. Hvis det er kjølig og vått, er det lurt å ta på superundertøy eller ullundertøy under klærne for å holde varmen. Skikkelige regnklær er bedre og mer miljøvennlige enn plastponchoer.

Vær litt fleksibel. Selv om du har lagt planer, bør du legge inn tid til å slappe av og nyte stemningen. Kanskje du oppdager noe nytt og spennende på festivalen, eller blir kjent med nye venner.

Nyttige festivaltips

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top