Cosplay-festivaler

Cosplay, som betyr kostymelek er et fenomen som har holdt på lenge, men for ikke lenge siden har det blitt mer og mer populært å arrangere festivaler og stevner der mennesker med like interesser for å kle seg ut kan møtes. Dette inkluderer blant annet denne festivalen på Brattøya utenfor Trondheim.

Kule kostymer

Det er jo veldig populært å kle seg ut på sånne festivaler, så hvorfor ikke ta på deg et utrolig stilig Boba Fett kostyme og se bra ut? Kanskje du også kan få inspirasjon til å lage ditt eget kostyme?

Det finnes jo faktisk en del mennesker som har blitt berømte på grunn av sine ferdigheter i faget. Det finnes også mennesker som finner kjærligheten grunnet dette fenomenet.

Det er mange som også kler seg opp til å være sine store idoler, enten dette er tegneseriefigurer, popstjerner eller andre som har utmerket seg innenfor feltet. Det er gøy å se hvor stor kreativitet mennesker som driver med cosplay har.

Konkurranser

Det som er veldig populært på slike festivaler er at det deles ut premier for beste kostyme i ulike kategorier. Dette betyr at man kan vinne pengepremier, gavekort og inngang på andre festivaler om man velger å melde seg på disse konkurransene.

Hvis du liker å kle deg ut er dette absolutt en anledning du bør benytte deg av.

Cosplay-festivaler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top