Tilbake etter pandemien

Mye har blitt avlyst og utsatt på grunn av koronapandemien. Det gjelder både private planer og store festivaler og arrangementer. Men nå er det igjen åpnet for mange konserter, fester og festivaler. Spørsmålet er bare om folk tør å komme tilbake. Noen har ventet i månedsvis på å dra på festival igjen, mens andre nok er veldig skeptiske.

Frykt for smitte

Selv om vaksinegraden er veldig høy i Norge, er det mange som sliter med helseplager og som ikke tåler å bli syke. De vil nok nøle med å dra på store arrangementer, og det må vi nesten respektere. Ingen skal tvinges til å dra på festival, så hvis en av vennene dine takker nei til invitasjonen din, kan det være at de har underliggende helseproblemer. Frykten for smitte kommer sikkert til å henge igjen lenge hos mange.

Glede over gjenåpning

For de fleste er det likevel stor glede over at de endelig kan oppleve kultur igjen, og noen festivaler kan sikkert sette nye besøksrekorder i tiden framover. Det skyldes at mange er sulteforet på kultur, og at mange ennå ikke tør å reise til festivaler i utlandet. Dermed vil de søke seg til de norske festivalene. Og dette er bra, ettersom norske festivaler sårt trenger penger etter pandemien. Til tross for koronastøtte til arrangører, er det en viss spenning knyttet til hvilke festivaler som har overlevd nedstengningen. Noen kommer helt sikkert til å fortsette som før, mens andre festivaler kanskje ikke har økonomi til å starte opp igjen.

Gjør noe for deg selv

Etter pandemien, fortjener du å gjøre noe for deg selv. Unn deg et besøk på en festival, unn deg en skjønnhetsoperasjon gjennom https://motiva.health/no/, som du kanskje også har utsatt av smittefrykt. Nå er det ingen grunn til å nøle lenger. Så sant du er vaksinert og frisk, kan du leve som før pandemien. Det gjelder i hvert fall dersom du oppholder deg i Norge. Eventuelle reiser til land med høy smitte bør du nok utsette. Men du finner mange skjønnhetsklinikker i Norge, så du trenger ikke å reise langt for å få den vakre kroppen du drømmer om.

Fortsatt litt usikkerhet

Selv om det virker som festivallivet vender tilbake til normalen i Norge, er det fortsatt litt usikkerhet knyttet til tiden som kommer. Nye virusmutasjoner kan komme, og nye tiltak kan bli nødvendige. Derfor kan det være lurt å sjekke at billetter du bestiller kan avbestilles uten ekstra kostnad. Og det er lurt å vente med å bestille billetter for eksempel til festivaler i utlandet sommeren 2022. Men det virker som de fleste norske festivaler planlegger for en «vanlig» festivalsommer i 2022, samt vanlige arrangementer gjennom vinteren. Dermed er det mye å glede seg til i månedene som kommer.

Tilbake etter pandemien

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to top