speaker-info

Velkommen til Billie Van

Med sin særegne stemme og bemerkelsesverdige scenepersonlighet, leverer Billie Van et forrykende og energisk sceneshow, med store fakter og smittene spilleglede. Bandet hennes består av et knippe av landets mest spennende musikere, med blant andre Jonas Alaska og Mikhael Paskalev som faste medlemmer.

Bille Van aka Merete Pascual flyttet til København da hun var 20 år, og det var også da at hun begynte å spille i band og skrev sine førte låttekster. Billie Van, utgjør sammen med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev en musikalsk trekløver, hvor alle tre spiller i hverandres band ved siden av egne solokarrierer. Hun har vært en viktig bærebjelke i deres suksesshistorier fra start. Under by:Larm i begynnelsen av 2013 beviste hun seg som en spennende soloartist og konserten fikk blant annet terningkast 5 av VG. Albumdebuten 1234 Radio Star ble sluppet 4. november det samme året.

Plate nummer to Pure Emotions kom i fjor høst og tok et steg i retning av alternativ pop, der hennes debut var mer rockabilly-preget i uttrykket.

Billie Van leverte en flott konsert på Øyafestivalen i 2017 og vi ser frem til en energisk og fengende konsertopplevelse med Billie Van og co på Nebben torsdag 2. august.​

Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad 2. – 4. august, 2018!

Artister

Annonser
Kjøp billett!