speaker-info

Tilbud til våre gjester!

Våre partnere deler på godene og her er oversikten på de forskjellige
tilbudene DU kan benytte deg av!

Martins Lillestrøm er én av våre hovedpartnere og leverer alt av personale og kompetanse til alle serveringspunkter på Nebben og med dette sikrer vi smidig tapping, høy service faktor og profesjonelt mannskap bak spakene! Martins inviterer også til Afterparty hver dag, hvor alle med festivalpass har fri entré.

DNB er en sterk ambassadør for kultur og idrett, og i år er vi så heldig å ha dem med på Team-Nebben! DNB har gått fra å være en bank for alle til å bli en bank for akkurat DEG og de ønsker derfor å gi deg (meget) rabatterte priser til Nebben. Sammen har vi skapt unike opplevelser som gir deg muligheten til å møte Madcon og vinne premium festivalpass, som forøvrig er utsolgt! Sjekk ut DNB sin instagramkonto for mer info om hvordan du kan vinne premium billetter og et møte med Madcon.

RøhneSelmer Lillestrøm har vært samarbeidspartner vår siden Nebben så sitt første lys i 2017. I år som i fjor, stiller de med alt av transportbehov i trygge og stødige rammer til både crew og artister. Gjennom sommeren har de en konkurranse i butikken deres hvor vi trekker en heldig vinner hver fredag som vinner dagspass til valgfri dag. Hvilken artist gleder du deg mest til å se på scenen? Delta i konkurransen i Røhne Selmers lokaler i Lillestrøm, Hurdalsgaten 23.

Montér Lillestrøm er med på laget for andre år på rad. Vi er stolte over at de velger å videreføre samarbeidet og at de sammen med oss er på med på å heve opplevelsen til gjestene våre med kvalitetsprodukter vi trenger for å bygge festivalområdet – alt i fra strips til byggeklosser og telt! Lyst å vinne billett til Nebben? Delta i konkurransen de har gående i lokalene deres i Isakveien 22. Lykke til J

Thon Hotel Arena er også på sitt andre år i Nebben-familien! De stiller med overnatting til både crew og artister. Og kanskje best av alt, de gir også DEG rabatt på overnatting når du kommer på besøk. Hvorfor bruke tid på pendling og lage frokost, når du kan bo minutter unna festivalområdet og la andre stå for kokkelering og re opp sengen? Pakk kofferten og klikk deg inn HER for å sikre deg rabatt på overnatting. Og har du lyst å vinne billett til Nebben stikker du innom hotellets resepsjon i Nesgata 1 og svarer på et lett spørsmål: Hvem gleder du deg mest til å oppleve på Nebben?

BORI BBL er på sitt første år som samarbeidspartner med oss. Vi var så heldige å kunne invitere dem til Nebben-familien allerede tidlig våren 2018 og siden har de spredd det gode budskap med det beste tilbud av alle-nemlig rabatterte priser på Nebben-billetter gjennom sitt fordelsprogram. Bli medlem i dag og få tilgang til mange fordeler både lokalt og nasjonalt!

Rescue Juice lader opp til festival med oss! De sørger for at vi alltid har nok batteri på mobilen og er klar for å knipse bilder og film for å forevige minnene våre. Rescue Juice tilbyr kjøp av nødladere både før og under festivalen, til egen Nebben-pris. Det setter vi pris på 😉 For kun kr 299,- kan du bytte ut nødladeren din så mange ganger du vil under festivalen. Kjøp på nett i forkant (og hent i merch boden), eller kjøp direkte i merchboden under ditt besøk!

Velkommen på besøk 2. – 4. august, 2018!

Artister

Annonser
Kjøp billett!