speaker-info

Takk for i år!

Det virker som om det bare var i går at vi alle sto samlet i regnet i allsang med dansefoten løs! Det var sommer, det var (litt) sol og det var første gang Nebbenfest ble arrangert i grønne flotte omgivelser i Lillestrøms perle; Nebbursvollen Friluftsbad.

Etter det som lenge bare hadde vært tanker og ideer, svada prat i de mørke timer,  fikk lokale ildsjeler med kjærlighet for både musikk og den store lille byen som vi så kjært kaller Lillestrøm, endelig muligheten til å realisere drømmen sin – Nebbenfest ble endelig skrevet i stein og vi kunne invitere deg hjem til oss på Nebbursvollen Friluftsbad.

Endelig kom helgen i august som vi alle hadde lengtet så etter. Hundrevis av timer med planlegging og organisering skulle endelig blir virkelighet, og virkelig ble det når våre aller første gjester begynte å ankomme Nebben. Dere var like stolte som oss. Dere hadde gledet dere like mye som oss. Dere hadde like store stjerner i øynene som oss. Og ikke minst, dere heiet på oss!

Vi vil benytte denne anledning til å takke for støtten, engasjementet og tillitten dere har gitt oss, og vi lover at vi aldri kommer til å stoppe å strebe etter det beste for vår flotte festival og unike publikum. Dere er med på å engasjere den lidenskapen vi har får både byen, musikken og ikke minst opplevelsene.

 

Takk for i år kjære venner, vi gleder oss til å ønske dere velkommen til festival på Nebbursvollen Friluftsbad 2. – 4. august 🙂   

Artister

Annonser
Kjøp billett!