Partnere

Bli med i Nebbenfamilien!

Et partnerskap med Nebben innebærer først og fremst muligheten til et samarbeid opp mot målgruppen hvor gjesteopplevelsen står i fokus, hele tiden og hele året. Vi lever for å skape unike opplevelser, minner og inntrykk og vi streber alltid for at hver enkelt gjest skal føle seg møtt, ivaretatt og ha et personlig forhold til merkevaren vår.

Vi engasjerer fansen ved å lytte og kommunisere med målgruppen året rundt, både på egne markedsflater og fysiske kommunikasjonsløsninger. I retur klarer vi å skape unike merkevareassosiasjoner gjennom en høynet gjesteopplevelse hvor sluttbrukeren blir vår endelige ambassadør. Vi er stolte av å ha fått en unik posisjon allerede og hadde det ikke vært for våre trofaste fans, ville det ei heller vært en festival å by på!

Er du klar for å skape positive merkevareassosiasjoner, trekke parallelle synergier og skape en rød tråd gjennom opplevelsesbasert markedskommunikasjon og strategisk partnerskap? Det er vi!

Hvorfor bli partner med Nebben?

– Unike markedsføringsmuligheter på alle våre digitale flater
– Eierskap til målgruppen hele året
– Naturlig integrert i vår markedskommunikasjon
– Skape konverteringer som gir deg ambassadører og gi dem en feel good opplevelse med en positiv       merkevareassosiasjon
– Eksklusive tilbud kun for partnere f.eks meet and greet med artister, sommerfest, kundepakker osv.
– Hvorfor ikke? Alle liker musikk, sommer og sol J

 

Hovedpartnere

Annonser
Kjøp billett!