Rescue Juice
Rescue Juice

Vi lader opp til festival med vår samarbeidspartner Rescue Juice!

Rescue Juice så sine første dager i 2014 og har siden den gang gitt det norske folk muligheten til å lade mobilen når som helst og  hvor som helst! Rescue Juice finner man hos forhandlere i hele Norge, og nå i sommer skal Rescue Juice sørge for at både crew og gjester på Nebben aldri skal gå tom for batteri på mobilen (for det hadde vært krise!)

Rescue Juice kommer til Nebben med sine Nødkraft 4 ladere (3500 mah), verdens første enkeltcelle lader med integrert sanntidsovervåkning av battericellens temperatur og ladekabelens interne resistens.

For kun kr 299,- kan du bytte inn batteriet ditt så mange ganger du vil på Nebben og i resten av Norge, for resten av livet ditt! Som Nebben-gjest får du fordelen av at du sparer penger ved å kjøpe Nødkraft 4 hos oss under festivalen (org. pris kr 349,-), eller i forkant  når du kjøper billetten til Nebben på nett. Velger du å kjøpe Nødkraft 4 sammen med billetten din, får du en egen QR kode som fremvises på utsalgsstedet til Rescue Juice på festivalen og du får utlevert et ferskt batteri, som du kan bytte inn mot et fulladet batteri så mange ganger du vil. Det kaller vi en god deal 🙂

Vi ønsker Rescue Juice velkommen til Nebben familien og vi gleder oss til å lade opp til festival sammen med alle gjestene våre!

 

 

Annonser
Kjøp billett!