Montér Lillestrøm
Montér Lillestrøm

For andre år på rad har vi med oss Montér Lillestrøm på laget. Vi er stolte over at de velger å videreføre samarbeidet og at de sammen med oss er med på heve opplevelsen  og sikkerheten til alle gjestene våre.

Etter litt snekring og hamring de siste ukene kan vi fortelle at i år, som i fjor, lager teamet fra Montér «Nebbenveggen» som skal stå på festivalområdet. Nebbenveggen spiller videre på konseptet til Facebook sin digitale vegg hvor gjestene våre får anledning til å legge igjen hilsener fra sin opplevelse. Nebbenveggen 2018 videreutvikles i tråd med tiden og etter litt idémyldring på lageret til Montér i Lillestrøm har vi flere idéer som skal brukes til å videreutvikle konseptet fra i fjor. I tillegg vil mye av infrastrukturen som bygges på festivalområdet være materiale hentet fra Lillestrøm avdelingen – alt i fra strips til byggeklosser og telt!

Montér er del av Optimera, Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder på tvers av hele Norge. Montér har et bredt sortiment av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, enten om du er håndtverker eller familiens utkårede gjør-det-selv byggmester Bob!

Annonser
Kjøp billett!