speaker-info

Påske-Jubl med DNB

Våren har endelig meldt sin ankomst med lengre og lysere dager. For oss er våren synonymt opplevelser ute i det grønne og fri, enten om det er utendørs musikkfestivaler eller idrettsarrangement. Frem med solbrillene, for nå kan du sikre deg  og dine rabatterte billetter til sommerens fineste musikkopplevelse i Lillestrøm gjennom DNB Jubl!

Vår partner og gode venner ved DNB Jubl satser på kultur og idrett, og i anledning vårens ankomst lanserer de straks billetter til nye musikk og idrettslige arrangement lokalt og nasjonalt. Registrerte medlemmer i DNB Jubl har tidligere fått muligheten til å sikre seg både gratis og meget reduserte priser til arrangement som Sølvguttene, World Cup i Alpint og ikke minst egne Jubl priser på alle LSK hjemmekamper på Åråsen.

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang på gode tilbud gjennom DNB Jubl er å registrere deg HER, og Vipps så står kulturelle og idrettslige arrangement, inkludert billetter til Nebbenfest 2018 plutselig på agendaen din! Uten å røpe hvor mange billetter til årets Nebbenfest som er tilgjengelig, kan vi fortelle at det er et begrenset antall billetter til hver respektive dag, og disse billettene går garantert fort unna når artister som D.D.E., Postgirobygget, Hellbillies, Madcon og Julie Bergan står på plakaten! Resten av lineupen ser du HER! Billetter til Nebbenfest 2018 er tilgjengelig gjennom DNB Jubl fra onsdag 28. mars kl. 14:00. Hvor lenge tør du å vente?

Registrer deg i dag, og sikre deg billetter til Nebbenfest 2018 og andre flotte opplevelser gjennom våren og sommeren.

Sees på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm 2. – 4. august, 2018!

Artister

Annonser
Kjøp billett!