speaker-info

Nebben + DNB = JUBL

Nebben er i Jubl over at DNB har valgt å inngå samarbeid med oss som én av tre hovedpartnere med sitt fordelsprogram Jubl. Med en ny og robust partner på plass er vi ekstra godt rustet til å fortsette videre planlegging av årets festival med gjesten og opplevelsen i fokus.

DNB Jubl går fra å være bank for alle til å bli en bank akkurat for deg. Ved at du som kunde i DNB registrerer deg i DNB Jubl får du unike fordeler, nye opplevelser og muligheten til å delta i kule konkurranser, og ikke minst eksklusive tilbud på billetter til kulturelle og sportslige arrangement i hele Norge.

Daglig leder ved Nebbenfest, Ronny Bergersen, forteller at vi står sterkere sammen når fokus står på gjesteopplevelsen – Vi er utrolig spent og stolt over at DNB satser lokalt og ser på Nebben som en mulighet til å samarbeide om å løfte opplevelsen hvor gjestene står i fokus, alltid.

– Det er gøy at det satses i Lillestrøm og Nebbenfest gjør noe med byen vår og skaper stolthet. Vi ble imponert av gjennomføringsevnen og profesjonaliteten som ble vist under fjorårets festival og ser frem til å være del av dette i år, sier Hanne Cathrine Berg, Markedsanvsarlig i DNB privatmarked, region øst.

Og festival blir det! Som kjent, sikret vi videre drift av Nebbenfest da Martins Lillestrøm brettet opp ermene og gikk inn som partner og investor for 2018. Innehaver av Martins, Jan Martinsen, er en lokal ildsjel som har tro på Nebben og kjærlighet for Lilllestrøm, og har alltid heiet på oss. Med trygge rammer rundt økonomien er det selvfølgelig en fordel når sterke aktører velger å inngå samarbeid med oss, men det som er viktigst med DNB Jubl på laget er at gjestene våre får utbytte av samarbeidet, og det er vi alle enige om, sier Jan Martinsen.

Markedsansvarlig i DNB, Hanne Cathrine Berg ser frem til tiden fremover og jubler for samarbeidet.
-Vi kan knapt vente med å slippe billettene for våre kunder i vårt nye kundelojalitetsprogram DNB Jubl! Vi gleder oss til å være en del av team Nebbenfest! Billetter til Nebbenfest 2018 gjennom Jubl vil bli lansert senere i vinter og daglig leder i Nebbenfest  informerer om at det allerede er mange som har kjøpt billetter basert på opplevelsen fra i fjor og at det er solgt omlag 50% flere billetter nå enn på samme tidspunkt som i fjor.

Velkommen til kultur og Jubl 2.-4. august på Nebbursvollen Friluftsbad!

Artister

Annonser
Kjøp billett!