speaker-info

MADCON PÅ PLAKATEN!

Ny uke, nytt artistslipp! Vi har lenge gått å holdt på denne hemmeligheten og etter at gutta slapp den nye singelen Drimmedua på fredag og Tshawe var først ut på Hver gang vi møtes på lørdag, er det med iver og glede å endelig kunne gi dere nyheten om at Madcon spiller opp til dans fredag 3. august!

Madcon, bestående av Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, har vært en del av norsk musikkbransje i over et kvart århundre. Med fengende rytmer, bunnsolide rim og et ekstremt smittende humør har de underholdt millioner av mennesker med sin musikk.

Madcon ble først et kjent navn for det norske folk i 2003, da de hadde en finger med i spillet i gjennombruddet til Paperboys på låta “Barcelona”. Deres eget debutalbum “So Dark the Con of Man” kom ut i 2004, men det var først noen år senere med Frankie Valli & The Four Seasons-coveren “Beggin” at Madcon virkelig ble allemannseie. Låta ble en topp 10 hit i store deler av Europa og noterte seg hele 10 uker på den prestisjetunge Billboard-lista i  verdens største platemarked, USA.

Etter suksessen med Beggin turnerte bandet verden rundt og ble på ny et navn på alles lepper i 2010, da de med låta “Glow” sto for pauseunderholdningen under Eurovision Song Contest i Oslo foran et utsolgt Telenor Arena og nærmere 65 millioner seere over hele Europa. I senere tid har bandet samarbeidet med store stjerner som Kelly Rowland, Estelle, Ludacris, Ne-Yo, Rick Ross, Snoop Dogg og ikke minst Ray Dalton som var gjesteartist på landeplagen “Don’t Worry” som ble nok en suksess i Europa for den norske duoen.

Bandet har gitt ut seks studioalbum (det syvende er ventet i 2018). De har vunnet seks spellemannspriser og underholdt hundretusenvis av konsertgjengere over hele verden.Forutenom ny plate i 2018 er også Tshawe aktuell som en av deltagerne i TV2-suksessen Hver Gang Vi Møtes.

Du ser dem på scenen vår fredag 3. august og sikrer deg billetter HER.

Velkommen på besøk 2. – 4. august på Nebbursvollen Friluftsbad!

 

 

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!