MAT OG DRIKKE

Uten mat og drikke, duger helten ikke!*

Når du som gjest kommer på besøk hos oss, ønsker vi at alle og enhver en skal ha muligheten til å bite tennene i noe godt og slukke tørsten med sin favoritt eliksir.

Nedenfor  finner du den komplette oversikten over hva som står på menyen!  Aktørene våre serverer både glutenfritt og vegetar 🙂 Vil du ha den komplette listen av mataktører rett i lomma? Last ned appen vår  ved å klikke HER, så har du menyen lett tilgjengelig når sulten tar deg!

Smakelig måltid!

*Men man kommer ganske langt med bare musikk 🙂 Vi informerer i tillegg om at det ikke er tillatt med medbragt mat og drikke på festivalområdet. Du kan betale med kort eller kontant på alle serveringssteder.

Breheimen Mat

Breheimen Mat er tilbake på Nebben! Etter publikums begeistring står nok en gang den berømmelige Elgbaben på menyen, sammen med et utvalg av både hjorteburgere og viltpølser. Leif og Lisa serverer råvarer fra Skjåk med ypperste kvalitet.

Waffle Factory

Ja takk, én til! Det blir vanskelig å motstå Waffle Factory´s ferske fristelser når nystekt belgisk vaffel med is og sjokoladesaus står på menyen! Frederic serverer alltid sine fristelser med et smil om munnen og med en smak du sent vil glemme.

N1CE

Hva med en litt annerledes is, kun for de voksne? N1CE slukker tørsten samtidig som den gir deg en smaksbombe av tropiske smaker du lett forbinder med sommer, sol og musikk!

Raus Bar & Bistro

Lillestrøms lokale burgersjappe Raus Bar og Bistro stakk av med seieren i Burger NM i 2017, og i år serverer de gullburgeren på årets festival! I fjor serverte de 1700 burgere på Nebben - setter vi ny rekord i år?

Madisons Oslo

Gründer og kaffe-elsker Madeleine fra Madisons skal sørge for at alle våre gjester får sitt daglige koffein-kick. To ganger Norgesmester og 4. plass i VM i barista, har til anledningen laget egen signaturdrikk til Nebben!

Popcorn to the People

Ingen festival uten rykende fersk popcorn! Vil du utfordre ganen din anbefaler vi å teste ut sjokolade, karamell eller ostesmakene. Er du en av de få som ikke liker popcorn, sikrer vi snack attacken med bacon snacks, lakris, slush og sukkerspinn! Namm!

Flying on Wheels

Norges råeste foodtruck som serverer superfunky dødsdigg gatemat og catering av innovativ gourmet streetfood.

Good Mood

--- Gastro made simple --- Det enkle er ofte det beste og med disse grilled cheese sandwichene vil selv den særeste gane spør om mer!

Potetbakern Jessheim

En klassiker på festival, og ingen unntak på Nebben! På menyen står det bakt potet, med kryddersmør, mais, dressing/rømme, bacon/skinke og ost. Her kan man velge hva man vil ha på og valget er ditt ;-)

Pizzabakeren

Pizzabakeren feirer 15 år i 2018 og det skal vi bli med å feire! Pizza er pizza og det er det du får servert, enkelt og greit! Skinke, pepperoni eller Margarita? Det er ditt valg, men vi lover det smaker mer enn det koster :-)

4Gringos

På menyen står taco som har vunnet NM-tittelen og burritos fylt med meksikanske godsmaker! Eller hva med nachos, chili con carne eller quesedilla? Alle alternativ fås også som vegetar. Arrriiibaaa :-)

Haute Dogs

Glem grillpølsa og si hei til gourmet pølsa! Gutta som står bak 4Gringos serverer nok en suksess verdig en NM tittel - hvilken smak velger du? Vanskelig å ta et valg? Spis deg gjennom menyen ;-)

Pulled Pork Burger

Hørt om pulled pork marinert i øl? Frydenlund har funnet den magiske oppskriften som vil trollbinde dine smaksløker! Smaker best etter du har vært på ølsmaking kurset de tilbyr på festivalen - første mann til mølla!

Annonser
Kjøp billett!