MAT OG DRIKKE

Uten mat og drikke, duger helten ikke!*

Når du som gjest kommer på besøk hos oss, ønsker vi at alle og enhver en skal ha muligheten til å bite tennene i noe godt og slukke tørsten med sin favoritt eliksir.

Nedenfor liste over mat og drikke som tilbys under festivalen oppdatertes fortløpende, og dersom du har tips til andre fristelser som burde stå på menyen, så sender du oss en kort mail på info@nebbenfest.no med tips!

Smakelig måltid!

*Men man kommer ganske langt med bare musikk 🙂 Vi informerer i tillegg om at det ikke er tillatt med medbragt mat og drikke på festivalområdet. Du kan betale med kort eller kontant på alle serveringssteder. Firma og større grupper kan kjøpe bonger på forhånd ved å kontakte oss i forkant av festivalen.

Breheimen Mat

Breheimen Mat er tilbake på Nebben! Etter publikums begeistring står nok en gang den berømmelige Elgbaben på menyen, sammen med et utvalg av både hjorteburgere og viltpølser. Leif og Lisa serverer råvarer fra Skjåk med ypperste kvalitet.

Waffle Factory

Ja takk, én til! Det blir vanskelig å motstå Waffle Factory´s ferske fristelser når nystekt belgisk vaffel med is og sjokoladesaus står på menyen! Frederic serverer alltid sine fristelser med et smil om munnen og med en smak du sent vil glemme.

N1CE

Hva med en litt annerledes is, kun for de voksne? N1CE slukker tørsten samtidig som den gir deg en smaksbombe av tropiske smaker du lett forbinder med sommer, sol og musikk!

Raus Bar & Bistro

Lillestrøms lokale burgersjappe Raus Bar og Bistro stakk av med seieren i Burger NM i 2017, og i år serverer de gullburgeren på årets festival! I fjor serverte de 1700 burgere på Nebben - setter vi ny rekord i år?

Madisons Oslo

Gründer og kaffe-elsker Madeleine fra Madisons skal sørge for at alle våre gjester får sitt daglige koffein-kick. To ganger Norgesmester og 4. plass i VM i barista, har til anledningen laget egen signaturdrikk til Nebben!

Popcorn to the People

Ingen festival uten rykende fersk popcorn! Vil du utfordre ganen din anbefaler vi å teste ut sjokolade, karamell eller ostesmakene. Er du en av de få som ikke liker popcorn, sikrer vi snack attacken med bacon snacks, lakris, slush og sukkerspinn! Namm!

Flying on Wheels

Norges råeste foodtruck som serverer superfunky dødsdigg gatemat og catering av innovativ gourmet streetfood.

Good Mood

--- Gastro made simple --- Det enkle er ofte det beste og med disse grilled cheese sandwichene vil selv den særeste gane spør om mer!

Potetbakern Jessheim

En klassiker på festival, og ingen unntak på Nebben! På menyen står det bakt potet, med kryddersmør, mais, dressing/rømme, bacon/skinke og ost. Her kan man velge hva man vil ha på og valget er ditt ;-)

Annonser
Kjøp billett!