speaker-info

Idyll med Postgirobygget

I over 20 år har Postgirobygget feiret kjærligheten, sommer og minner som aldri vil dø, og fredag 3. august står de på scenen vår. Med allsang i sol som farger himmelen rød, ser vi frem til å ønske gutta velkommen hjem til oss på Nebben!

Det var som studenter i Trondheim at Postgirobygget så dagens lys. Året var 1995, allerede året etter tok de et realt innhugg i den norske sommeren med debutalbumet Melis. Et album som siden har solgt i hundretusenvis av eksemplarer og gitt oss sommerhits som En solskinnsdag, Idyll og Bohemen leve. Siden debuten har det blitt ytterligere 8 album og over 1000 konserter. Få band om noen skaper stemning og allsang som Postgirobygget..

Siden starten har bandet solgt mer enn 600 000 album, toppet det som finnes av hitlister og blitt spilt i filler av samtlige radio- og tv-kanaler. Med debutalbumet Melis, brøt de lydmuren fullstendig. Albumet holdt seg så lenge på landets salgslister at gruppens neste CD måtte utsettes. Tenk, 70 uker på VG-lista! Er det egentlig mulig?

Man skulle tro at bandets fans var godt voksne nå, men er det en ting Postgirobygget har funnet oppskriften på, så er det å rekruttere nye tilhengere. Stadig yngre fans møter opp på bandets konserter og synger med av full hals til over 20 år gamle hits og fremtidige PGB-klassikere.

Postgirobygget – «Ingen Sommer uten, uten ingen sommer»

Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm, 2.- 4. august

Artister

Annonser
Kjøp billett!