speaker-info

Hvem står på scenen?

Høstregnet har blitt byttet ut med snø, de mørke timene har blitt lengre og ventetiden til Nebbenfest 2018 blir stadig kortere! Sakte, men sikkert, har vi begynt å fylle festivalplakaten med tidsaktuelle artister som skal være med på skape musikkopplevelser og minner du sent vil glemme.

Nå som romjulen står for dør, og tiden går saktere, vil vi benytte anledningen til å gi deg muligheten til å bli bedre kjent med artistene som gjester scenen vår i 2018.

I januar slipper vi neste artist som skal dele festivalplakaten med gjengen under 🙂

Visste du at…

  • DumDum Boys sitt originale band navn var Wannskrækk? Og at de til tider har spilt og gitt ut låter under aliaset ”Racer”? Singelen ”Bønda fra nord”, den offisielle låta til herrelandslaget i fotball EM i 2000 er et resultat av aliaset.
  • Oslo Ess satt i 2012 en uoffisiell norgesrekord ved å spille 210 konserter i løpet av året? Og at i skrivende stund ferdigstiller de sitt femte album, på fem år(!), som slippes i mars?
  • Jaa9 & OnklP sine mini album Lasse og Geir ble inspirert av kultfilmen Lasse og Geir fra 70-tallet? Og at i 2016 slapp gutta låta Jeg er sammen med Cezinando?
  • Vazelina Bilopphøggers fikk sin egen tv-serie Hjulkalender på TV2 i 2000? Og at bandet ble formet romjulen 1979?
  • Hellbillies i begynnelsen av sin karriere spilte kun engelske coverlåter? Og at i 2001 fikk gruppen Målprisen for sin bruk av Hallingdialekt?

Artister

Annonser
Kjøp billett!