speaker-info

Hva står på menyen,Madisons?

Vi har tatt en prat med gründer og kaffe-elsker Madeleine som skal sørge for at alle våre gjester får sitt daglige koffein-kick under årets festival. Madeleine har gjort kaffe til en livsstil og kan i tillegg vise til to ganger Norgesmester og 4. plass i VM.

Hvordan og hvorfor startet dere med mattilbudet deres?
– Vi har akkurat skaffet oss Madisons Kaffevogn! Det har vært en enorm etterspørsel, og vi kom plutselig over drømmevognen i vinter. Nebbenfestivalen blir vår første festival med denne vognen, og vi gleder oss masse! Vi startet med mattilbudet fordi vi ønsker å gi arrangementer, festivaler og ikke minst folk flest et enda bedre kaffetilbud! Vi er lei av å drikke dårlig kaffe når vi er på events, og vi tror og håper at det er mange som er enige med oss!

Hvilket forhold har du til festivaler og hvilke artister gleder du deg mest til på Nebben?
– Det er skikkelig vanskelig, for det er så mange gode artister! Julie Bergan er helt rå! Madcon også. Sommerfølelsen er kanskje Postgirobygget og Hellbillies. Men Amanda Delara er jo et nytt stjerneskudd som vi heier på, så hvis vi må velge er det henne!

Sommeren nærmer seg og det har gradestokken allerede bevist. Hvilke planer har du for sommeren før du kommer til Nebben?
– Her er det å turnere rundt med vår nye Kaffevogn! I tillegg skal vi en tur til vakre nord hvor vi går fjellturer og bader i det nordnorske hav. Det er skikkelig balsam for sjelen!

Funfact?
– Visste du at det er 60-70 kaffebær i en dobbel espresso? Eller rettere sagt 140-160 kaffebønner? Og at det er mer koffein i en kopp svart kaffe (250ml) enn en dobbel espresso?

Sist, men ikke minst, hva står på menyen deres på Nebbenfestivalen?
– Vi har en fullstendig kaffemeny, med en egen Nebbenfestivalen signaturdrikk som vi har avstemning på Facebook. Der kan man velge mellom herlig Iskaffe med salt karamell, frisk Iste med solbær eller varm og lun Mocca med deilig Michel Cluizel sjokolade. Blant mange andre. En av disse vil bli stemt frem, i tillegg til vår faste meny med fløyelsmyk cappuccino, latte, espresso og cortado! Vår hemmelighet er å velge fersk og god kaffe, samt at våre Barista aldri slurver! De er så nøye og stolte av sitt fag, med kunnskap som har blitt utvekslet mellom hverandre til å komponere fantastiske drikker som skal vises frem på Nebbenfestivalen!

Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm, 2. -4- august!

Artister

Annonser
Kjøp billett!