speaker-info

Hva står på menyen, Waffle Factory?

Vi har tatt en prat med Frederic, grunder og søtmoms som skal friste selv de særeste ganer med nystekte belgiske vafler når våre gjester kommer på besøk. Passer perfekt til dessert, eller middag, eller frokost, eller når som helst – har du lyst har du lov 🙂

Hvordan og hvorfor startet dere med mattilbudet deres?
– Vi har servert autentiske belgiske vafler i over 10 år allerede. Reisen til Waffle Factory startet på Grunerløkka i Oslo i 2006 med et lite provisorisk utsalg. Våre belgiske vafler viste seg å være meget populære hos sukkersøte nordmenn og det tok ikke lang tid før vi fikk oss en food truck og utvidet menyen. Populariteten fortsatte å vokse, og nå har vi to foodtrucks, stamgjester og faste destinasjoner vi reiser til for å gi både store og små den beste desserten som finnes – nemlig nystekte belgiske vafler 🙂

Hvilket forhold har du til festivaler og hvilke artister gleder du deg mest til på Nebben?
– Jeg har tilbragt mye tid med musikk og arrangement i oppveksten og har blitt veldig glad i norsk musikk. Jeg gleder meg nok mest til Julie Bergan i år da datteren min er fan av henne!

Sommeren er godt i gang, og det har gradestokken allerede vist. Hvilke planer har du for sommeren før du kommer til Nebben?
– Sommersesongen er den travleste tiden på året for oss og festivalsommeren vår startet allerede i slutten av mai, og sesongen fortsetter ut august. Før vi kommer til Nebbenfestivalen skal jeg prøve å få tatt meg noen fridager her og der for å være med familien. Hele familien har blitt veldige glade i Stand Up Paddleboard (SUP) og det er en perfekt måte å tilbringe tid med familien på havet.

Sist, men ikke minst, hva står på menyen deres på Nebbenfestivalen?
– Nystekte belgiske vafler med de beste søte og sommerlige toppingene du drømt om! Vår bestselger er «Strawberry Heaven» som serveres med ferske jordbær, krem OG sjokoladesaus! Ellers tilbyr vi også toppinger som banan, marshmellow, tutti frutti sprinkler, vaniljeis mm. I tillegg har vi også andre søte fristelser som kandiserte epler, sjokoladestenger med jordbær, banan og marshmellow. Tørst? Da byr vi på slush og kaffe.

 

Bon appétit!
Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm, 2. -4- august!

Artister

Annonser
Kjøp billett!