speaker-info

Hva står på menyen, Potetbakern?

Martina som driver Potetbakern i Jessheim serverte i fjor tusenvis av festglade gjester på Nebbenfestivalen, og ingen unntak i år heller. Bakt potet er en klassiker på festival og Martina er klar for å servere deg det klassiske måltidet i år også!

Hvordan og hvorfor startet du med mattilbudet deres?
– Jeg begynte å jobbe på Potetbakern Jessheim i 2003 der jobbet jeg og stortrivdes, så når anledningen kom så tok jeg over vogna i 2010. 

Hvilket forhold har du til festivaler og hvilke artister gleder du deg mest til på Nebben?
– I 2011 så begynte jeg å bli med på arrangementer og festivaler og fant raskt ut at dette var noe jeg synes var veldig gøy da man opplever både nye steder og personer. I år gleder jeg meg veldig til å få med meg Madcon på scenen!

Sommeren er i full blomst og det har gradestokken allerede bevist. Hvilke planer har du for sommeren før du kommer til Nebben?
– Det blir mye jobb gjennom sommeren, men jeg har klart å få til en uke med ferie. Da skal jeg og barna til Kristiansand og kose oss. 

Sist, men ikke minst, hva står på menyen deres på Nebbenfestivalen?
-På menyen våres står det bakt potet, med kryddersmør, mais, dressing/rømme, bacon/skinke og ost. Her kan man velge hva man vil ha på og valget er ditt 😉 Det er viktig for oss at maten er tipp topp og smaker bra hele tiden, og at gjestene våre blir mette og fornøyde.

Vel bekomme.
Velkommen på besøk 2. – 4. august!

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!