speaker-info

Hva står på menyen, N1CE?

Sommer, sol og iiiiis! Vi har tatt en prat med Marius som tar med seg is til de voksne på årets festival! Med sin verdens berømte frossen drink og lang erfaring fra festivaler, ser de frem til å besøke Nebben for første gang!

Hvordan og hvorfor startet dere med is-tilbudet deres?
Vi startet opp med N1CE Cocktails for tre år siden, da vi så at festivaler hadde behov for en freshere måte å nyte alkohol på enn bare øl. Hva er vel bedre enn is i sommervarmen, som du også kommer i godt humør av?  En av verdens beste bartendere, Jimmy Dymott, gikk sammen med Ingrosso og Axwell og lagde N1CE Cocktails, hvor du får alkoholis i fire forskjellige smaker, nemlig Strawberry Daiquiri, Margarita, Mojito og Pina Colada.

Hvilket forhold har du til festivaler og hvilke artister gleder du deg mest til på Nebben?
-Vi elsker jo festivaler og er på stort sett alt av festivaler i Norge på sommeren, så festivallivet er helt nydelig. Postgirobygget blir nok strålende på Nebben, så lenge man har en N1CE i hånden 🙂

Sommeren er godt i gang og det har gradestokken allerede bevist. Hvilke planer har du for sommeren før du kommer til Nebben?
– Jeg skal en tur til Frankrike og en tur til Israel. Utover det blir det stort sett festivaler hele sommeren, hvor vi skal bringe N1CE Cocktails til det glade festivalfolket. 

Sist, men ikke minst, hva står på menyen deres på Nebbenfestivalen?
-På menyen står våre fantastiske smaker Strawberry Daiquiri, Margarita, Mojito og Pina Colada. Min favoritt er Pina Colada, men hver sin smak!  

Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm, 2. – 4. august!

Artister

Annonser
Kjøp billett!