speaker-info

Hva står på menyen, Good Mood?

Stian og Benedikte har siden 2016 servert saftige grilled cheese sandwicher med deres street food konsept Good Mood og etter fjorårets besøk på Nebben vet de nøyaktig hva de skal servere publikummet vårt. Vi slo av en prat med dem før festivalsesongen for fullt var i gang og vi gleder oss allerede til å smake på deres utvidete meny!

Hvordan og hvorfor startet dere med mattilbudet deres?
– Kona mi og jeg har lang erfaring fra serveringsbransjen. Etter å ha drevet egen restaurant i flere år med en litt vanskelig plassering ønsket vi å komme nærmere publikum. Vi så at gjestene som fant fram til oss var veldig fornøyde med det vi leverte av mat og service.Hvorfor skulle ikke flere få muligheten til å oppleve dette? Løsningen ble en foodtruck! Nå har vi fleksibilitet til å komme dit gjestene er og møte de som ønsker å treffe oss.

Hvilket forhold har du til festivaler og hvilke artister gleder du deg mest til på Nebben?
-Vi var med på Nebben festivalen første året og så en utrolig god stemning blandt publikum og crew så dette ga mersmak. Det er en så utrolig bra line-up på denne festivalen så det er vanskelig å velge ut noen favoritt for oss men det er ingen tvil om at denne festivalen vil toppe mye denne sommeren!

Sommeren er godt i gang og det har gradestokken allerede bevist. Hvilke planer har du for sommeren før du kommer til Nebben?
– Sommeren kommer for fult med stigende grader og lystigere humør for alle vi møter på vår vei. Vi har gjort noen spennende endringer for denne sesongen og vi etablerer i disse dager en ny foodtruck midt på Aker Brygge. I tillegg skal vi reise en del i Norge for å servere festglade mennesker på festivaler og større arrangement.

Sist, men ikke minst, hva står på menyen deres på Nebbenfestivalen?

Med en ny food truck på plass,  utvider vi menyen til å inneholde våre hjemmelagde «Perfect fries» som er laget av nøye utvalgte poteter fra vår hemmelige bondegård! Hos oss får man da muligheten for å smake disse nydelige dobbelt friterte potetstavene med sydlig tomatsaus med inspirasjon fra Spania, skikkelig ostesaus eller ekte «gravy» laget på oksehaler. Vi vil ta med oss disse «Perfect Fries» til Nebben slik at flere vil få muligheten til å smake noe som mange ville kalle en tapt kunst! Vi tar også med oss våre saftige grilled cheese sandwicher. Vi bruker selvfølgelig kortreiste råvarer og vi tar hensyn til allergier der dette er nødvendig. Som en liten spennende twist bruker vi honning fra egen bigård i mye av maten, det er utrolig inspirerende å følge råvarene hele veien til gjesten.

«We put our love in street food to give you the good mood»
Velkommen på besøk på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm, 2. -4. august!

 

 

 

 

 

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!