speaker-info

Endelig program før påske!

De siste månedene har vi én etter én sluppet artister og band som skal være med på å skape tidenes festival første helg i august på Nebbursvollen Friluftsbad i Lillestrøm. Ventetiden er snart over og vi kan med stor glede fortelle at line-upen for 2018 allerede før påske blir komplett!

Programmet har så langt blitt krydret med nasjonale legender som DumDum Boys, Hellbillies, Valentourettes og Postgirobygget – sterke navn i det norske musikklandskapet som allerede har vært med på å prege sommerminner for de fleste av oss.  I tillegg har vi fått med oss solide navn som Madcon, Oslo Ess og Julie Bergan hvor samtlige har sluppet album i 2018 som garantert inneholder nye hiter som vil prege spillelistene våre frem mot første helgen i august.

Vi tar stor stolthet i programmet vårt, og det er ingen enkel sak å invitere et knippe artister fra det norske musikklandskapet når vi velger fra øverste hylle. Vi er derfor æret over at vi har fått muligheten til å gi gjestene våre hva vi mener et solid program med god variasjon og bredde fra det beste norsk musikk har å by på.

Langhelgen 2. – 4. august blir vi også bedre kjent med nye og etablerte sangfugler som Amanda Delara, SilyA & The Sailors, Kaza og Karlsen, Billie Van og Kristian Torgalsen. Sammen med Jaa9 & OnklP og Vazelina Biløpphøggers, er det stor fare for at både danse og rockefoten ser dagens lys hele natten lang!

Musikkbildet til Nebben 2018 er snart komplett og allerede før påske kan vi avsløre at årets program blir spikret – følg med på alle flater du får din daglige dose sosiale nyheter. I mellomtiden kan du sjekke ut fjorårets lineup som var med på å skape Nebben historie når festivalen ble gjennomført for aller første gang!

Vi har fått plukket fra øverste hylle og på vegne av festivalledelsen og alle artister som gjester scenen vår i 2018, ønsker vi deg og dine velkommen til en sommeropplevelse i grønne og flotte omgivelser i Lillestrøms fineste perle på
Nebbursvollen Friluftsbad 2. – 4. august!

Artister

Annonser
Kjøp billett!