speaker-info

Silya & The Sailors

Lørdag 4. august.

Silya er født og oppvokst i Oslo, der hun sang i skolekor og spilte klassisk piano fra 8 års alderen.  Da hun var 15 år begynte hun å danse, tok senere hovedfag i moderne/jazz dans på Statens Ballethøgskole (KHIO) og var samtidig medlem av flere streetdance kompanier som gjorde shows for ulike scener, TV-produksjoner og artister. Etter studietiden jobbet hun også som danser/sanger i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

Silyas første musikalske suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske hip-pop gruppen Multicyde. De var signet til Warner Music, ga ut to album og hadde tre #1 hits i Norge, og turnerte i Skandinavia og Tyskland.

I 2013 satte Silya sammen et nytt band som la grunnlaget for Silya & The Sailors, med trommer, bass, gitar, trombone og vokal som besetning. Dette ble starten på en ny kurs, med Silya som kaptein. Høsten 2013 returnerte Silya til Norge for å delta i TV programmet Stjernekamp på NRK1 der hun tok Norge med storm, og ble kåret til Norges Ultimate Entertainer.

Dette åpnet mange dører i hjemlandet, og albumet Unanchored ble i 2014 gitt ut på Silyas eget label med lisens hos Sony Music Norway. Unanchored ble spilt inn hos Degraw Sound-studio i Brooklyn med hennes amerikanske Sailors. Albumet mottok strålende kritikk og Silya turnerte Norge rundt samme sommer med sitt norske mannskap av Sailors.  Gjennom 2016 og 2017 ga  Silya ut en kritikerrost EP trilogi med tittelen Life – Resolution – Heart. Alle tre med ulike historier og musikalsk sound. Chapter 3: Heart er spilt inn uten hennes faste band, men intet mindre med Det norske kammerorkester.

Silya, sammen med Nebben aktuelle Tshawe fra Madcon, er også å se blant de syv fantastiske norske artistene som gjester årets sesong av ”Hver gang vi møtes”. Silya har nok en gang vunnet hjertet vårt og lørdag 4. august står hun på scenen vår!

Billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!