speaker-info

Postgirobygget

Fredag 3. august

I over 20 år har Postgirobygget feiret kjærligheten, sommer og minner som aldri vil dø, og fredag 3. august står de på scenen vår. Med allsang i sol som farger himmelen rød, ser vi frem til å ønske gutta velkommen hjem til oss på Nebben!
Det var som studenter i Trondheim at Postgirobygget så dagens lys. Året var 1995, allerede året etter tok de et realt innhugg i den norske sommeren med debutalbumet Melis. Et album som siden har solgt i hundretusenvis av eksemplarer og gitt oss sommerhits som En solskinnsdag, Idyll og Bohemen leve. Siden debuten har det blitt ytterligere 8 album og over 1000 konserter. Få band om noen skaper stemning og allsang som Postgirobygget..
70 uker op VG-lista
Siden starten har bandet solgt mer enn 600 000 album, toppet det som finnes av hitlister og blitt spilt i filler av samtlige radio- og tv-kanaler. Med debutalbumet Melis, brøt de lydmuren fullstendig. Albumet holdt seg så lenge på landets salgslister at gruppens neste CD måtte utsettes. Tenk, 70 uker på VG-lista! Er det egentlig mulig?
Man skulle tro at bandets fans var godt voksne nå, men er det en ting Postgirobygget har funnet oppskriften på, så er det å rekruttere nye tilhengere. Stadig yngre fans møter opp på bandets konserter og synger med av full hals til over 20 år gamle hits og fremtidige PGB-klassikere.
Postgirobygget – «Ingen Sommer uten, uten ingen sommer»
Billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!