speaker-info

Kristian Torgalsen

Lørdag 4. august.

For Kristian Torgalsen handlet livet om å skate og stå på snowboard. Da en skade satte en stopper for det, begynte Oslo-gutten å lage låter for å døyve kjedsomheten. Låtene ble så bra at landets beste musikere og produsent Martin Horntveth ville være med på laget.

I oktober 2017  slapp  Kristian sitt debutalbum «Infinity On My Mind», et album som fikk strålende mottagelse av anmeldere, så vel som artistkollegaer.

Første singelen  «No One Told You» gikk rett inn på NRK P1s spillelister og selveste Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt låten.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. No One Told You har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette! skrev Eidsvåg på sin Facebook-side..

Etter flere suksessfulle festivalopptredener i 2017, gleder vi oss til å få besøk av Kristian Torgalsen med fullt band på Nebben, lørdag 4. august.

Billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!