speaker-info

Kaza og Karlsen

KAZA & KARLSEN startet samarbeidet helt tilbake i 1993, som en del av hiphopkollektivet Representin´2000. En gjeng Lillestrømlinger med hjerte for hiphop og byen sin. I 1997 slapp de debutskiva «When Starrs Collide», som ga dem nasjonal oppmerksomhet og spillejobber side om side med Company Flow og svenske Petter for å nevne noen.

Fra Engelsk til Norsk

I 2001 ga de ut Lillestrømgutt i samarbeid med LSK, som videre førte til at gruppa skiftet språk fra engelsk til norsk. Noen år senere kunne to av gutta, Kaza & Karlsen, presentere sitt norskspråklige debutprosjekt Første skritt mixtape for publikum. I 2007 slapp de Operasjon Dagsverk til gode anmeldelser og hvor blant annet låta Dra kortet ble plukket ut som «Ukas banger» på NRK P3.

Kaza & Karlsen har varmet opp scenen for storheter som Dilated Peoples, og har blant annet samarbeidet med Nils m/skills, Rissimo, Droolian, Wageble (SN), Gatas Parlament og Pumba. Med tekster fulle av lokale sjargonger og beats som treffer deg rett i mellomgulvet, kan Lillestrøms ukronede hiphopkonger (med venner) fort bli en minneverdig opplevelse. Du ser dem på Nebben, fredag 3. august, og billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!