speaker-info

Julie Bergan

Fredag 3. august

I kjølvannet av monsterhitten «Arigato» stoppet det aldri for Julie Bergan. Hun har vært på veien mesteparten av 2017, og spilt konserter over hele Skandinavia for fullsatte scener, både på klubber og festivaler. Og midt oppi alt dette har hun også rukket å spille inn det som nå har blitt hennes debutalbum, «Turn On The Lights» som kom ut den 2. februar 2018.

Allerede før albumet ble gitt ut, så har enkelte av låtene fra albumet stått for rundt 100 millioner streams, gått flere ganger platina, blitt nominert til både Spellemann og P3 Gull, gått topp fem på hitlisten i Sverige, fremført på VG-lista med over 80 000 i publikum på Rådhusplassen, P3 Gull, Senkveld, Spellemann, Idrettsgallaen og Lindmo. Hun har åpnet for Justin Bieber både her i Norge og i Spania. Låtene har også vært blant de aller mest spilte låtene på radio, og gjort Julie til et av landets fremste musikk-snakkiser.

Sommeren 2017 spilte Julie på intet mindre enn 30 musikkfestivaler i Skandinavia og UK, mens hun denne sommeren har et langt mindre intensivt konsertprogram foran seg med Nebbenfest som ett av få stopp her på Østlandet.

Fredag 3. august gir Julie oss en energisk opplevelse som garantert blir en til historiebøkene, og billetter sikrer du deg HER!

 

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!