speaker-info

Jaa9 & OnklP

Fredag 3. august

Med over 15 års fartstid, 9 album og 100 000 faste lyttere hver måned på Spotify, er vi klar for norsk hip hop på sitt beste når Jaa9 & OnklP gjester scenen vår til sommeren!

Jaa9 & OnklP, også kjent som Johnny Engdal Silseth og Pål Tøien, stammer fra det Lillehammer baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser som har satt sitt preg i det norske hip hop landskapet. Hitene Kjendisparty, Party Svenske og Glir Forbi er aller låter som har herjet VG Lista og med over 20 millioner streams bare på Spotify, fortsetter duoen å levere solide låter med gjesteartister som blant annet Cezinando, Lars Vaular og Janove. I løpet av sin karriere på scenen har de også klart å bli avsender av Norges (u)offisielle markering av helg med låta Fredag, og når de står på scenen fredag 3. august blir det garantert markering på helg!

Fun Fact, i følge Facebooksiden til Jaa9 & Onkl P digger gutta øl, biff og nye tenner! Vi kan i iallfall garantere 2 av 3 når de inntar Nebben med storm i 2018. Billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!