speaker-info

Hellbillies

Lørdag 4. august

Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum land og strand i hele Norge. De går for å være et av landets aller beste live-band. Bandet har så vidt kommet hjem etter en hektisk sommer og høstturné, og er klare for Nebben 2018!

For knapt et år siden slapp bandet albumet ”Søvnlaus”, til strålende mottakelse. Drammens Tidende mente bandet aldri hadde vært bedre etter å ha overvært første konserten på den påfølgende turneen. Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen er Hellbillies kanskje Norges beste live-band, med en energi og rutine få kan måle opp til.

Vi sier oss enige med Oppland Arbeiderblad som summet opp fjorårets turné ganske så bra: Aslag Haugen og resten av Hellbillies synger om 20 år på veien, men sannheten er at over 25 år på landeveien og på landets mange, mange konsertscener har gjort at Hellbillies i dag er et velsmurt og dønn rutinert maskineri som pussig nok fortsatt behersker kunsten å overraske.”

 Vi ser frem til både overraskelser, god stemning og allsang når bandet inntar scenen vår lørdag 4. august. Billetter sikrer du deg HER!

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!