speaker-info

DumDum Boys

DumDum Boys er et av landets største band gjennom tidene og er sammen med Raga Rockers, Jokke og deLillos reget som et av de fire store bandene i Norsk rock.

DumDum Boys så dagens lys som Wannskrækk i 1979, på kav trøndersk ble bandet en suksess hos publikum i Trøndelag, men norsk platebransje var ikke like overbevist. Det var først syv år senere, da Prepple byttet trøndersken til fordel for noe som minner sterkt om riksmål og bandet skiftet navn til DumDum Boys at også platebransjen og Akersgata fikk opp øynene for bandet.

Tre Spellemenn på rad!

De blir belønnet med Spellemannspris allerede i 1988 for debutalbumet Blodig Alvor (nananana), oppfølgeren Splitter Pine gir bandet enda en harpe på peishylla og fanskaren vokser i takt med spillejobber både på Kalvøyafestivalen, så vel som Roskilde. Deres tredje album Pstereo vinner nok en gang Spellemannspris i klassen «rock» og gir bandet status som Norges største rockeband!

En status bandet vel egentlig aldri har gitt fra seg annet enn til låns i løpet av alle disse årene. Endelig kommer DumDum Boys tilbake til Lillestrøm torsdag 2. august, en by de ikke har besøkt siden de spilte på Martin’s på 90-tallet. Billetter sikrer du deg HER!

Artister

Annonser
Kjøp billett!