speaker-info

D.D.E.

Lørdag 4. august

Året var 1992 og dagen var 18. januar, ute lå snøen på bakken og innenfor dørene sto temperaturen i taket på nattklubben After Eight i Namsos. Denne historiske dagen var åstedet for den første konserten og debut på DDEs første single, Flamma/Kvinnfolk (e det beste æ veit). Det var også det året uttrykket RAI RAI ble født, som lever like godt den dag i dag – over 20 år senere!

Det første steget på en karriere som omfatter et utall folkekjære allsangvennlige låter, rekordsalg av CD-plater, uendelige turnéer og publikumsrekorder.

D.D.E. var det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002). Og ett av ytterst få band som har gjort det to ganger, da de igjen fylte Oslos storstue høsten 2017 i anledning sitt 25års-jubileum. D.D.E. er også i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet.

Bandet er også et av få i landet som har hatt uendret besetning i 25 år, sett bort fra det ene medlemmet som meldte overgang til Sambandet i 2002. D.D.E. er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene.

Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. «Forståsegpåere» mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

Billetter sikrer du deg HER! Rai Rai!

 

Artister

Annonser
Kjøp billett!